вівторок, 18 серпня 2015 р.

Світлий і радісний день - вони повінчалися

У нашого тяжкопораненого земляка Олексія Грищенка та його дружини Надії сьогодні світлий і радісний день - вони повінчалися. Отець Петро з Парафія Різдва Пресвятої Богородиці провів таїнство вінчання у реанімації Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І.Мечнікова. Для Олексія ця подія стала справжнім приємним сюрпризом. Подивіться, які вони щасливі, як кохають одне одного, як просто світяться від щастя і Божої Благодаті.


Нагадаю, що Олексій, військовий 72 бригади отримав тяжке поранення 10 серпня цього року в бою під Старогнатівкою. Попередній діагноз дуже серйозний: «Проникающее огнестрельное ранение грудного отдела позвоночника с повреждением спинного мозга. Ушиб-разможжение спинного мозга. Перелом дуги Д3 позвонка. Нижняя параплегия. Огнестрельный ушиб правой лопатки. Ушиб правого плечового сустава». На жаль, лікарі дають невтішні прогнози щодо здатності ходити, але Надія впевнена: «Разом ми все здолаємо і поставимо його на ноги". Попереду в Олексія ще принаймні 2-3 операції, місяці в лікарняхі тривала реабілітація і багато випробувань.

Просимо всіх добрих людей допомогти цій родині: карта Приватбанку 5168755601404045 Грищенко Надія Анатоліївна (дружина).
Контактна особа: волонтер Юлія Полікарпова - тел. 0673069566 .
ДОПОМОЖЕМО ГЕРОЮ РАЗОМ!



1 коментар:

  1. Молодці молодята, вітаю! Жест, який достойнийвеличезної шани й лишній раз доводить, що сила - далеко не тільки в м'язах, а, передусім в людському духові!

    ВідповістиВидалити