понеділок, 14 вересня 2015 р.

Храмове свято в Сірогозах

13 вересня в храмі Св. Олександра УГКЦ (малої батьківщини семінаристаКиївська Трьохсвятительська духовна семінарія УГКЦ Олександр Богомаз) смт Нижні Сірогози храмове св'ято.
Громада приймала гостей з інших парафій в своєму храмі, який знаходиться в простій хатині (поки що).
Серед "гостей" був поруч зі Св. Олександром і Миколай Чарнецький, мощі якого вшановували з особливою повагою і вірою.Отець Іван (ЧР), який привіз мощі, невтомно сповідав людей, а отець Петро правив Літургію.

Після оливопомазання, спільної молитви у дворі був св'ятковий обід. Сірогозькі господині, Саша Богомаз, вразили вишуканими стравами і організованістю. Крім усього, ми домовилися, що будемо зустрічатися частіше, бо гостинність твоєї малої батьківщини заслуговує на окрему подяку і заохочення до спілкування.
Щодо віри.Як тут не вірити, коли плодом суботніх чувань тиждень тому в храмі Пророка Іллі в селі Снігурівка після доторку до мощей одужала жінка., яка не може натішитися зараз.У кожного є щось, що зрушилося з місця після чувань. Велика подяка за це Богу!
Зупинитися, щоб відчути велику силу Божої Любові до нас. Доторкнутися до сокровенного. Виплакати біль. Відкрити рани. Сказати, що немає сили далі так жити. Попросити за близьких і далеких.
Попросити за воїнів. Подякувати Богу за воїнів. Попросити за дітей, сиріт, убогих. За батьків. Так багато. Помовчати. Амінь!
















Немає коментарів:

Дописати коментар