неділю, 13 березня 2016 р.

Громадська активність церкви

 Парафія Різдва Пресвятої Богродиці - відкрита для співпраці.Отець Петро активно включається у багато проектів,які направлені на благополуччя людей.Громадська активність священика підхоплюється прихожанами,а така співпраця приносить свої плоди.Недавно Елена Стрелецкая написала пост - подяку за співпрацю.Ми реально просунулися вперед в плані охоплення гуманітарною допомогою соціально незахищених спільнот людей. Важливо є те, що це люди, які мешкають в сільській місцевості..

Коли Зоя Ужакова з великою кількістю речей завітала в територіальний центр (це в Нижніх Сірогозах), старенькі люди, про яких мало хто піклується (чого гріха таїти!) плакали : "Невже це нам?! Невже про нас згадали?! Доню, вклонися низько тим людям, що нам все оце передали!"
Одна бабуся плакала і низько кланялася. Старенькі раділи, як діти. Також раділи соціальні працівники.
Аналогічна ситуація в будинку пристарілих людей. Люди раді ,і одягу, і речам повсякденного вжитку, і системам для внутрівенного вливання.
А найбільше раді, що " про них згадавли" І цього разу  були Маргарита Кондаурова зі своїми співпрацівниками - добрими людьми з "Лебедушки", вірники - волонтери Коля і Олег з Парафія Різдва Пресвятої Богородиці, отець Петро Креніцкі, який порозвозив допомогу по селах, "Матері в молитві" с. Нижні Сірогози, які в церкві розбирали речі і пакували пакунки.
Побачивши , у якій потребі живуть люди, серед яких багато прикутих до ліжка,сірогозькі жінки збирають кошти, щоби придбати необхідні засоби догляду для людей, які опинилися без підтримки рідних на старості.
ВЕЛИКА ПОДЯКА ВСІМ,ХТО ДОПОМАГАЄ!

















Немає коментарів:

Дописати коментар