вівторок, 22 травня 2012 р.

22 травня – день перепоховання Т.Г.Шевченка

В цей  день  в  Мелітополі  біля  пам "ятника Тарасу  Григоровичу зібралися  люди,  які  шанують  творчість Шевченка та його любовь  до  України. 
Щевченко – поет глибокої віри. І він показав, що віра гори рушить.  Віра Шевченкова йде від могутнього джерела любови.  Тарас Шевченко прийшов у світ, аби вивести на світову арену цілковито забуту націю, отверзти її запечатані уста. Повернути до активного самозахисту, а відтак – до національного відродження, яке увінчалося проголошенням і набуттям державної незалежності України. 
Захід  пройшов  за  участі: священників  та  вірників нашої  парафії, організації  "Просвіта", ансаблю  "Джерела", парафіяни УПЦ КП парафії Кирила і Мефодія


6 коментарів:

  1. Фотографії зроблені просто неперевершено !) Але... стаття, вибачайте за мою критичність, але це просто жах !
    По-перше - ,,перезахоронення,, доречно було б написати - перепоховання . По-друге - ,,отверзти,, краще написати відкрити, бо це архаїзм , до тогож ще й русизм. І що найбільше кидається в очі, так це незрозуміла організація
    ,,Кирило-Мефодіївського товариства (УПЦ) ,, УПЦ - це Українська Православна Церква ? Тобто Московського патріархату ? А Кирило-мефодіївського товариства давно вже не існує, воно існувало в часи Шевченка, і то приблизно рік ) А брали участь не представники Кирило-мефодіївського товариства, а парафіяни УПЦ КП парафії Кирила і Мефодія ! І не ,,Джерело,, а ,,Джерела,, !!! Вчиться писати статті, бо подача інформації (доречі не повної ) просто жахлива !!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. пропоную Вам написати свою статтю, і ми її обов"язково розмістимо, замість тієї, що зараз!!!

      Видалити
    2. Дякую за розуміння моїх зауважень, які погодьтеся, були справедливими. Потреби у написанні іншої статті після виправлень , не має.

      Видалити
  2. І ще, щоб поставити апостроф - треба натистути ,,Caps Lock,, ПЛЮС ,,ё,, . А щоб ,,Ґ,,- Alt + г

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. нажаль гарячі клавиши, спрацьовують лише у Word

      Видалити
    2. Спробуйте ще раз , спрацьовують! Я ж з апострофом пишу в коментарях)

      Видалити