суботу, 10 січня 2015 р.

Різдвяні передзвони

Саме так називається міжконфесійний різдвяний концерт, який відбувся 10 січня в палаці культури ім. Т.Г. Шевченка м. Мелітополь. Це чудове феєричне свято організували Мелітопольська Міжконфесійна Рада та відділ культури Мелітопольського виконкому. Участь у концерті взяли представники більшості християнських конфесій нашого міста, а також представниця переселенців з Донецької області. В рамках заходу пройшов благодійний ярмарок на потреби людей, як через дії терористів та агресію Російської держави змушені покинути рідні домівки та шукати прихистку в Мелітополі.
Від нашої парафії участь в концерті взяв молодіжний хор з парафії Св. Василія Великого УГКЦ міста Києва. Ці молоді хлопці та дівчата жертвують своїми різдвяними канікулами, щоб підтримати мелітопольців та воїнів, які захищають мир у Запорізькій та Херсонській областях. Так сьогодні ми вже з ними встигли відвідати деякі військові частини. Там наші (вже не гості, а свої) хористи ділилися вифлеємським вогником своїх сердець з нашими захисниками.
Тож дякуємо Богу за гарний і насичений день. В неділю ми спільно молитимемося Архієреську Літургію, яку очолить Преосвященнійший Владика Степан (Меньок) Екзарх Донецький. Чекайте на світлини.

















 



Немає коментарів:

Дописати коментар